Emekli Maaşım Ne Kadar Olur ?

Emekli olduktan sonraki maaşınız şüphesiz en çok kafanızı kurcalayan nokta.Emekli maaşım ne kadar olacak, emekli aylığımı nasıl ve nereden öğrenebilirim, emekli aylığım tahmini veya kesin olarak ne kadar, emekli maaşım kaç lira olur gibi tüm bu sorularınızın cevabını bu haberimizde alacaksınız.

Daha sonraki yazılarınızda da emekli maaşım ne zaman bağlanır veya emekli maaşım bağlandı mı gibi sorularınızın cevabına da değinmeye çalışacağız.

Peki emekli maaşımı nasıl öğrenirim?

Emekli maaşınızın kaç para olduğunu öğrenmek için sgk'nın "Emekli Aylığı ve İkramiye Hesaplama" sayfasını ziyaret edip bazı bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.Bu sayfadan emekli maaşınızı öğrenmeniz için hangi bilgilerin gerektiğinizi size buradan açıklayacağız.

TC Emekli Sandığı Genel Müdürlüğünün bahsettiğimiz bu sayfası sizden Derece, Kademe, Ek Gösterge, Hizmet Yılı, Hizmet Ayı, Kıdem Yılı, İkramiye Yılı, Ünvan, Makam Göstergesi, 5473 SK göre ek ödeme hak edip etmediğinizi soracak ve emekli olduktan sonra alacağınız aylık ve emekli olurken alacağınız ikramiyenin ne kadar olacağını söyleyecek.

TC Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama sayfasına bu linki kullanarak girebilirsiniz ve emekli olduktan son kaç para ikramiye alacağınızı, ne kadar maaşınız olacağını gibi emekliliğinizle ilgili oldukça önemli parasal bilgilere erişebileceksiniz.

Emekli aylığınızın ne kadar olacağını hesaplama konusunda herhangi bir sorun yaşıyorsanız bu yazının alt kısmından yorum gönderebilir, emeklilik maaşı veya emeklilik ikramiyesi ile ilgili sorunlarınızı bizlere iletebilirsiniz.

2 yorum:

  1. inşallah hesaplayabilirim bi bakalım

    YanıtlaSil
  2. hesaplayabilen varsa yardım edebilir mi

    YanıtlaSil